Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 99 m² without real estateNa Srážku, Prague - Modřany

Na Srážku, Prague - ModřanyPartially equipped
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 6,700


Nabízím jižně orientovaný byt s terasou a výhledem do zeleně v Rezidenci Belárie Modřany. Rezidenční dům je vybaven recepcí s 24hod. službou, kamerovým systémem, posilovnou a saunou pouze pro rezidenty. K domu patří uzavřená společná zahrada. V bytě je vstupní chodba s domácím telefonem, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (lednice, mrazák, trouba, myčka nádobí, varná deska s digestoří). Byt má dvě ložnice a dvě koupelny (1x s vanou, bidetem a toaletou a 1x se sprchovým koutem, bidetem a toaletou), vestavěné skříně, klimatizace. K bytu náleží parkovací místo v podzemní garáži a sklepní kóje.

Celý projekt je situován do velmi klidné a čisté lokality v Modřanech. Do centra je cca 20min. tramvají. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost včetně sportovního vyžití (tenisové kurty, cyklostezky, inline trasa podél Vltavy, golfové a beachvolejbalové hřiště).

Volný od dubna 2013.

Property Characteristics

Listing ID231817
Layout3+kk
Floor4
Building typeOther
Užitná plocha99
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.