Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 22 m² bez realitkySpálená, Prague - Nové Město

Spálená, Prague - Nové Město
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízíme k pronájmu lukrativní nebytový prostor v centru Prahy. Součástí prostoru je vstupní hala, toaleta a nebytový prostor o celkové výměře 21,1 m2. V hlavní místnosti jsou dvě okna, která zajišťují dostatek denního světla. Objekt je umístěn v centru dvora na adrese Spálená, Praha 1. Ideální pro kancelář, výdejní sklad, masážní salón, manikuru či jiné. Výborná poloha v centru Prahy. V blízkosti mnoho obchodů, firem, úřadů a jiných. Požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. V případě zájmu volejte na 775 583 450.

We offer a lucrative commercial space in the center. Park has an entrance hall, a toilet and a commercial space with a total area of ​​21.1 square meters. In the main room there are two windows that allow plenty of natural light. The building is located in the center of Justice at Burned, Prague 1 Ideal for office, warehouse dispensing, massage salon, manicure or other. Excellent location in the center of Prague. Close to many shops, businesses, offices and others. We require a deposit of one month's rent. If interested please call 775 583 450.

Property Characteristics

Listing ID231733
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space22
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.