Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 70 m² bez realitkyNáchodská, Prague - Horní Počernice

Náchodská, Prague - Horní PočernicePartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+1 v Horních Počernicích jednu stanici od M „B“ Černý Most 12linek BUS 3min ( u PENNY marketu). Jedná se o zvýšené přízemí cihlo-vého dvoupatrového zatepleného domu s novou fasádou a okny (dřevo) . Byt vznikl spojením 2+1 s garsoniérou pokoje mají samostatný vstup s možností variabilního propojení . Garsoniéra je vybavena vlastním příslušenstvím záchod ,umyvadlo se sprchovým koutem, vlastní špajz ,kuchyňský kout nevybaven a komůrka . V bytě je jinak plně vybavená kuchyň : klasický el.sporák ,mikrovlnka ,velká lednice s mrazákem a myčka .Koupelna s vanou a sam.WC. Všechny pokoje mají parkety z šedesátých let zakryty staršími koberci . Vytápění centrální, TUV el.bojler 120l+60l Orientace oken 2* východ 1*sever 1*západ k domu patří částečně oplocený parčík parkování před okny bez problémů s možností pronájmu ½ dvougaráže 50m od domu . S bytem se pronajímá malý teplý a suchý zděný sklípek cca 2m2 v suterénu.

Podmínky pro nájemce : dobré mravy , nekuřáci ( v celém domě nikdo nekouří) domácí zvěř omezena dle dohody , úklid společných prostor 1*za 14dnů - mytí schodů.Cena 10000 + poplatky cca 5000 (stávající pětičlená zahraniční rodina se vešla do 15000 i při využití bytu téměř na 95%) Záleží na provozu domácnosti -vaření ,prádlo,víkendy ,dovolená atd. Platba nájemného a záloh na služby k 1.dni v měsíci osobně .

Požadujeme kauci jednoho nájmu (deponována na VK po skončení vratná - popřipadě použitá na náhradu škod

atd)

Property Characteristics

Listing ID231054
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.