Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estatePřeštická, Prague - Hostivař

Přeštická, Prague - HostivařEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 3,000


Majitel nabízí k pronájmu byt v OV o velikosti 2+kk, 42 m2, ul. Přeštická, Praha 4-Hostivař. Byt se nachází v 1. patře zatepleného panelového domu. Byt je po častečné rekonstrukci – zděné jádro, plastová okna, plovoucí podlahy a lino. Byt je kompletně zařízen. V obyvacím pokoji se nachází obyvací stěna, šatní skřin, rozkládací pohovka, jídelní stůl se židlemi. Kuchyňský kout je vybaven kuch. linkou, myčkou, sklokeramickým sporákem s digestoří a lednicí, konvici, toustovačem, lze přivezt mikrovlnou troubu.

V dětském pokojí se nachází rostoucí postel, šatní skřin a regál. Koupelna a WC je po rekounstrukci, v předsíni je pračka, botník a původní vestavené skřně.

K dispozici je sklepní kóje. Zavedeno připojení UPC. Byt se nachází v klidné lokalitě, 5 minut od stanice metra C – Opatov. V 10 minutách pěšky je Hostivařská přehrada s možností koupaní.

Měsíční nájemné činí 9000,-- Kč + záloha na poplatky 3.000,-- Kč. Vratná kauce ve výši 9000,-- Kč. Byt je ihned volný. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID230920
Layout2+kk
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha42
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.