Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 70 m² bez realitkyChudobova, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Chudobova, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 2,500

+ Poplatky za službyCZK 1


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+1 /50m2/ 2.NP. Byt je v nádherné klidné lokalitě kousek od centra. Je orientovaný převážně na jih. Sestává z velkého zařízeného slunného pokoje. V pokoji jsou 3 lůžka. Měsíční pronájem činí 3.000 Kč/lůžko. Možno též pronajmout i jako celý byt - cena je 6500,-Kč/měsíc + inkaso /výhodou jsou vlastní měřiče energií/ Volné ihned! - Dispozice bytu: vstup do pokoje je z předsíně, kde jsou vestavěné skříně. Z předsíně je dále vstup do zařízené kuchyně - linka, sporák s troubou, lednička, myčka atd. Koupelna je s vanou. WC je odděleně od koupelny a vchod je rovněž z předsíně.

V tom stejném domě dále nabízím pronájem prostorného slunného bytu 2+1 /70m2/ 3NP. Byt je kompletně vybaven, v každém pokoji jsou k dispozici 3 lůžka. Měsíční pronájem činí 2.500 Kč/lůžko. Volné ihned! Lze variabilně přizpůsobit dle potřeby. Vhodné stylem vybavení pro studenty /muže/ nebo pracující /muže/. V případě zájmu, prosím volejte na uvedené číslo.

Property Characteristics

Listing ID230898
Layout1 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.