Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 136 m² without real estateTrmická, Prague - Prosek

Trmická, Prague - ProsekPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 29,000

+ Service chargesCZK 6,500
+ Refundable depositCZK 45,000


Krásný moderní byt s exkluzivním výhledem a velkou zatravněnou terasou. Byt se nachází na Proseku, má skvělou dopravní dostupnost (metro C-Prosek vedle domu, dvě zastávky MHD u domu). Přitom je byt velmi klidný a tichý. Je v posledním pátém patře a je částečně zařízen. Jeho předností je překrásný výhled na Prahu přímo z vašeho obývacího pokoje, prosklený obývací pokoj a terasa o velikosti 53m2. V rámci ceny je i parkovací místo přímo v domě. V domě je výtah. Uvnitř soukromý vnitroblok. V bytě se vchází do předsíně, dále byt pokračuje chodbou, z níž vedou dveře na samostatné wc a do koupelny s dvěma umyvadly. Na druhé straně chodby jsou pak dva vchody do dvou samostatných neprůchozích pokojů. Jeden z pokojů má k sobě ještě menší pokojík, který je možné využít jako šatnu. Chodba na konci ústí do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Ze všech pokojů je samostatný vchod na velkou terasu. Koupelna (sprchový kout, dvě umyvadla, zrcadla); kuchyňský kout (lednice, trouba, sporák, digestoř); obývací pokoj. Současný nájemník nabízí k odkupu rozkládací sedací soupravu (viz. foto) a skříně v předsíni a "šatně" za cenu 5000kč. Byt je k dispozici od 1.března 2023.

Beautiful modern flat with exclusive view on Prague and big terrace with grass. Byt is at prosek, it has great MHD connection. (subway C - Prosek is next to the house, two bus station around the corner.) The flat is quiet. It is in the top fifth floor with elevator. It is equiped with basic modern equipment. His uniquiness is amazing view on whole Prague right from your living room and terrace that is 53m2. The price is 30 000kč which includes all the costs and a parking place inside the building. There is elevator in the house. Inside is a private little park. After the last people who lived in the apartement the flat has been reconstructed and newly painted. There is a new dishwasher and glass stove and oven.

Inside the flat there is a hall from which there is one little room which leads to a separate small room, next to it with own entrance is second bigger room and then you walk nto a living room. There is separate bathroom and toilet. From all the rooms there are doors leading to the terrace. Flat is immediately ready for rent.

Property Characteristics

Listing ID230298
Layout3+kk
Available from30/01/2023
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha136
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal

Additional information

Lift
MHD 1 minute on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportProsecká
\uD83D\uDEB6 91 m (1 min)
Post officePraha 9
\uD83D\uDEB6 795 m (10 min)
ShopMinimarket
\uD83D\uDEB6 267 m (3 min)
BankMONETA Money Bank
\uD83D\uDEB6 430 m (5 min)
RestaurantMichelle Sushi
\uD83D\uDEB6 87 m (1 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDEB6 290 m (3 min)
SchoolZákladní umělecká škola
\uD83D\uDEB6 435 m (5 min)
KindergardenŠkolička Na Vyhlídce
\uD83D\uDEB6 380 m (5 min)
Sports fieldBobová dráha Prosek
\uD83D\uDE98 909 m (2 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 230 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.