Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 65 m² without real estateTerronská, Prague - Bubeneč

Terronská, Prague - Bubeneč
Monthly rentCZK 12,900

+ Service chargesCZK 600


Nabízím pronájem nově zrekonstruovaného bytu 3+kk o výměře 65 m2 v přízemí činžovního domu v Praze 6, na dolním konci ulice Terronská. Dispozice bytu jsou dva stejně velké pokoje s okny do ulice Terronská, velká obytná kuchyň se spíží a oknem do dvora. Prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem, přípojkou na pračku, samostatné WC. Vytápění pomocí elektrického kotle, ohřev vody zajišťuje el. boiler.

Výborná občanská vybavenost (supermarket Kaufland, večerky, restaurace, kavárny, Dejvické divadlo), skvělá dopravní obslužnost (1 min. autobusem na metro Dejvická), blízkost zeleně (malé parky, Stromovka, Šárka).

Nájemné činí 12.900 Kč měsíčně, služby cca 600,- Kč/os. (nezahrnuje el. energii, tu hradí nájemce přímo dodavateli, elektřina bude převedena na nájemce). Při podpisu smlouvy bude vyžadováno složení kauce ve výši dvou měsíčních nájmů a služeb. K dispozici od 1. 8. 2014.

Property Characteristics

Listing ID229532
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha65
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.