Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateBořivojova, Prague - Žižkov

Bořivojova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 9,800

+ Service chargesCZK 800


PRONÁJEM NOVĚ REKONSTRUOVANÉHO BYTU 2 + kk v klidné části Prahy 3 Žižkova.

Nabízíme k pronájmu světlý, nový, kompletně zrekonstruovaný byt 2 + kk . Celková užitná plocha 42 m2 sestává z předsíně, koupelny, ložnice a pokoje s kuchyňským koutem.

V celém bytě je položena plovoucí podlaha. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s elektrickou varnou deskou, troubou a ledničkou. Jinak je byt nezařízený. Koupelna sestává z vany, wc a bidetu. Vchodové dveře mají bezpečnostní provedení, včetně trezorového zámku. Domácí telefon napojen na automatické otevírání domovních dveří hlavního vchodu. Byt disponuje novým plynovým kotlem pro vytápění a ohřev vody – velmi úsporné!

Byt se nachází v 1. patře celkově zrekonstruované cihlové budovy s výtahem. V domě byly zachovány původní prvky jako zábradlí, štuky, schodiště.

V blízkosti je velmi dobrá dostupnost na MHD Jiřího z Poděbrad nebo v ul. Seifertova – zastávka tram Husinecká - Lipanská. V blízkém okolí nemovitosti se nacházejí Riegrovy a Mahlerovy Sady. Veškerá občanská vybavenost k dispozici. Možnost zřízení parkovací karty pro parkování před domem. Zvířata povolena.

Nájem 9 800 kč + 800 kč zálohy za dům (vodné, stočné, úklid a osvětlení společných prostor domu, odvoz odpadu) za každou osobu v bytě přihlášenou.

Plynoměr a elektroměr se převádějí na nájemce, který s dodavateli přímo uzavírá smlouvy o dodávce

Property Characteristics

Listing ID228944
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha42
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.