Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+kk • 150 m² bez realitkyMasarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský Region

Masarykova, Modřice - Modřice, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,200,000


Prodej moderní novostavby (kolaudace v roce 2011) v Modricich, mene nez 11 km z centra Brna, 5 km od NC Futurum, 5km od NC Olympie a pritom porad uprostred prirody. Perfektni dostupnost do Brna, Rajhradu, na dalnici Praha/Bratislava/Ostrava/Viden.

Dvoupodlazni domek v rade 6 domu s orientaci Sever - Jih , o celkové rozloze 150m2, se 2 parkovacími místy a predzahradkou, zahradou o rozloze 100m2.

Cele prizemi je vydlazdeno nadstandartni dlazbou 30x60, a je podlahove vytapeno, je rozdeleno na open space obyvaciho pokoje s kuchyni, koupelnu, a samostatnou chodbu s vychodem na zahradu,

v prvnim patre je polozena kvalitni plovouci podlaha, a je rozdeleno na 3 pokoje, 2 maji spolecnou terasu orientovanou na jih s vyhledem do prirody, koupelnu se sprchovym koutem a bidetem.

Vsechny dverni zarubne jsou na miru zhotovnene ve vysce 2.10m, vsechno koupelnove vybaveni je nadstandartni, moderni a zavesne. Dum ma dovjta plastova okna.

Zahrada je orientovana na jih, ma 25m2 dlazdene terasy, plechovy zahradni domek, souvisly travni porost. Zahrada sousedi s chranenou krajinnou oblasti Bobrava a má samostatnou branku takže je to idealni a pohodlné reseni pro prochazkare, pejskare.

Dum je zateplen a orientovan tak, ze provozni naklady jsou nizke.

Property Characteristics

Listing ID228389
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space150
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.