Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 39 m² without real estateNa Slatince, Prague - Záběhlice

Na Slatince, Prague - ZáběhliceEquipped
PriceCZK 1,950,000


Kompletně zařízený byt je v 9. patře (10.NP) jedenáctipatrové novostavby z roku 2008. Ulice Na Slatince, Praha 10, Zaběhlice. Dispozice 1+kk/L, 33 m2 + lodžie 6 m2: velký obývací pokoj s kuchyňským koutem se zabudovanými spotřebiči a se vstupem na lodžii s nádherným výhledem na Prahu. plovoucí podlaha, bezp. Dveře, dřevěná okna. WC je dohromady s koupelnou. V chodbě jsou prostorné vestavěné skříně. Bezproblémové parkování před domem. Příjemná a klidná lokalita Prahy 10 (Zahradní město), výborná dostupnost do centra, cca 15 min. Byt vhodný k bydlení, anebo jako velice výhodná investice - byt momentálně je pronajatý za 11000, -Kč/měsíc. Třní nájem.

O patro níž prodáváme ještě jeden kompletně zařízený byt 1+kk se stejným nádherným výhledem na Prahu, Obytná plocha bytu 39 m2. Byt nemá lodžie. Tenhle byt také je momentálně pronajatý za 11000, -Kč/měsíc. Třní nájem.

Property Characteristics

Listing ID228379
LayoutStudio
Floor9
Building typeBrick
Užitná plocha39
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.