Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • Other

Show all listings

Show all listings

House to rent • 750 m² bez realitkySulice - Sulice, Středočeský Region

Sulice - Sulice, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 54,000

+ Poplatky za službyCZK 7,000


Nabízíme pronájem rodinného domu(750 m2) se zahradou (1700 m2) či sídla firmy s dispozicí 12+1 v obci Nechánice - Sulice od majitele. Nemovitost se nachází na upraveném pozemku v klidné a moderní zástavbě rodinných domů. Dům je velmi dobře řešen, má velkou terasou s kolonami, balkon, vnitřní krb a garáž pro 4 auta a je celý podsklepený. V přízemí domu je k dispozici obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, 2x pokoj, koupelna s toaletou, samostatná toaleta, spíž a chodba. V podkroví lze využít 9x pokoj, dvě koupelny, terasu a balkon.

Dům je částečně podsklepen. Ve sklepě se nachází veškeré technické místnosti (kotelna, prádelna) a je zde také připravena místnost pro bazén a fitness. Dům je zařízen vestavěnými skříněmi. Plovoucí podlahy, dlažba. Napojení na veškeré IS + vlastní studna. Klidné bydlení v přírodě a přitom velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy, autem 5 minut nájezd na Pražský okruh a D1, BUS PID 30 minut na metro C- Budějovická. V případě dlouhodobějšího pronájmu lze snížit cenu pronájmu. Cena je uvedená bez poplatků

Property Characteristics

Listing ID228043
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space750
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.