Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 54 m² bez realitkyHeřmanova, Prague - Holešovice

Heřmanova, Prague - HolešoviceEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,300


Pronajmu (od 1.dubna 2014) velmi světlý byt v 5.patře s výtahem, ideální pro pár, jedna velká obytná místnost(okna směrovaná na jih), kuchyň s jídelnou a spíží a balkonem, chodba s vestavěnými skříněmi a komorou, koupelna s WC. Po kompletní rekonstrukci, původní dřevěná okna, původní parkety, v kuchyni kombinace plovoucí podlahy a dlažby. Vybavení bytu: komplet nábytek, pračka, varná deska a trouba na el., americká lednice s výrobníkem ledu.

Rent apartment(ready to move in), at 5. floor with elevator, ideal for a couple, one big living room, kitchen, dining room and pantry, hallway with built-in cupboards and pantry, bathroom with toilet and balcony. If you are interested can also rent a garage 20 meters from the entrance to the house. After a complete renovation, the original wooden windows, wooden floors, kitchen combination laminate flooring and paving. Amenities: complete furniture, washing machine, hob and electric oven, American fridge with icemaker.

Property Characteristics

Listing ID227598
Layout1 bedroom
Floor5
Building typeBrick
Floor space54
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.