Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 33 m² bez realitkyHabrová, Prague - Žižkov

Habrová, Prague - ŽižkovPartially equipped
Monthly rentCZK 7,950

+ Poplatky za službyCZK 1,800


Pronajmu hezký a útulný byt (33m2, pokoj 22m2) na Jarově, Praha (ul. Habrová 12). Klidné prostředí se spoustou zeleně, dobrá dopravní dostupnost tramvají i autobusem ze zastávky Spojovací (20 minut na Václavské náměstí), parkování přímo před domem. Kuchyňský kout jako samostatná místnost s vlastním oknem. Dům i byt po kompletní rekonstrukci. K bytu dále patří sklep. Nízké poplatky. Při rychlém jednání možnost ponechání vybavení (postel, lednička, úložný systém, stůl a 4 židle). Prosím o kontakt pouze přímé zájemce, nemám zájem o žádné realitky ani zprostředkovatele. Děkuji.

Nice small flat in green and safe neighbourhood of Prague 3 (sports grounds, parks, shopping opportunities etc.). Very good connection to the city centre (tram terminal 200m, Wenceslas Square 20 min.; underground 7 minutes). Newly refurbished, no furniture. Long term contract preferred, but not a condition. We speak English. Please, direct takers only, no intermediaries or real estate agents! Thank you

Property Characteristics

Listing ID226606
Layout1 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space33
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.