Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Other

Show all listings

Show all listings

Flat to rent • 125 m² bez realitkyKřížová, Prague - Smíchov

Křížová, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Atypicky pudni byt loftoveho typu. Jedna se o moderni vzdusny prostor, ktery nema mistnosti oddelene zdmi, ale pouze rozdelene tramy a schody a podii a zavesy, lze udelat i sadrokartonovou pricku. Vhodny pro mlady par, umelce, mozno i jako kancelar pro asi 10 lidi. Terasa vyhled na vysehrad 8m2. Nova moderni kuchyne vcetne vsech pristroju i mycky. Velka koupelna s vanou i sprchovym koutem a prackou. K pronajmu na rok od unora 2013. V byte jsou take 3 sedacky, stolky, postel, velke zabudovane skrine.

Large loft flat 125m2. Very modern, artistic, wallpapers, design lights. Attic apartment with terrace with view of Vysehrad 8m2. No separated rooms, space divided by steps, beams and courtins. Modern kitchen with all appliances, washing machine in bathroom with shower and bathtub, wc and bidet. Available also sofas, tables, bed, built-in closet. Available from February 2013.

Property Characteristics

Listing ID226321
LayoutOther
Floor4
Building typeBrick
Floor space125
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.