Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 44 m² bez realitkyOdolena Voda - Odolena Voda, Středočeský Region

Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 530,000


Prodám rekreační chatu v zahrádkářské kolonii Jordán. Chata stojí na vlastním pozemku o rozloze 580 m2, zastavěná plocha 24 m2, užítná 44m2. Chata je zkolaudovaná v roce 2011, s číslem evidenčním. Dřevěná chata je zateplená, podsklepená. Dispoziční rešení - spodní patro slouží jako obývací pokoj vybavený rozkládacím gaučem, velkým dřevěným jídelním stolem, malá rohová kuchyňská linka, lednice, mikrovlnka, kamna na dřevo. První patro je řešeno jako jedna velká ložnice s možností přepažení na dvě místnosti. Na terase je malá mśtnost sloužící jako toaleta s chemickým WC.

Na pozemku stojí velký nářaďový domek. Na pozemek je umožněn vjezd autem.

Elektrika rozvedena do celé chaty. Voda ze společné studně je čerpána čerpadlem.

Chata je ideální pro rodinu s dětmi ke klidné rekreaci. Přenecháme zahradní bazén, v blízkosti je koupaliště v kempu Jordán, cca 300 metrů od chaty. Obrovskou výhodou je umístění chaty v zahrádkářské kolonii, kde v bezprostředním sousedství nejsou žádné další obytné chaty, takže většinu dne a především večer je zde absolutní soukromí.

Property Characteristics

Listing ID225700
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space44
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.