Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 250 m² bez realitkyHálkova, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský Region

Hálkova, Znojmo - Znojmo-město, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,990,000


K prodeji nabízím krásný rodinný dům s garáží v klidné části Znojma, kousek od centra, v ulici Hálkova. Výborná dostupnost a vybavenost, v těsné blízkosti škola, školka, nákupní centrum atd.

Dům se nachází v pravidelné řadové zástavbě a je po celkové rekonstrukci. Je celý podsklepený, s rovnou střechou a sestává ze tří nadzemních podlaží a garáže.

V prvním NP je vstupní chodba, koupelna, WC a vstup na zahradu s krytým posezením, venkovním krbem a zatravněnou zahrádkou.

Ve druhém NP se nachází nová kuchyň, velký obývací pokoj s krbem a terasa.

Třetí NP sestává ze tří pokojů a koupelny se sprchovým koutem a WC. Patra jsou propojena masivním dřevěným schodištěm.

Ve sklepních prostorách se nachází prádelna a skladová místnost. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápěn je radiátory spolu s plynovým kotlem, ten také ohřívá vodu.

Dům je po celkové rekonstrukci a v exklusivním stavu - nové podlahy, dveře, zárubně SAPELI, schodiště, okna, koupelna, kuchyňská linka, nový plynový kotel, nová elektřina v mědi, nové odpady, rozvody vody, nové terasy a garáž.

For sale we offer beautiful family house in a quiet part of Znojmo, near the center, in the street Hálkova. Excellent availability and amenities, close to schools, nursery, shopping center, etc.

The house is located in a regular row building and has been completely renovated. There is a large basement, the house is with a flat roof and consists of three floors and garage.

On the first floor is an entrance hall, bathroom, toilet and entrance to the courtyard with a seating area with outdoor fireplace and grassed garden.

On the second floor there is a new kitchen, large living room with fireplace and terrace.

The third floor consists of three bedrooms and a bathroom with shower and toilet. Floors are connected by a massive newd wooden staircase.

In the basement there is a laundry and storage room. The house is connected to all utilities, is heated by radiators with gas boiler that also heats the water.

The house is completely renovated and in exclusive state - new floors, doors, door frames, staircases, windows, bathroom, kitchen, new gas boiler, new electricity in copper, new waste, water, new terrace and garage.

Property Characteristics

Listing ID225682
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space250
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.