Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 59 m² bez realitkykoněvova, Prague - Žižkov

koněvova, Prague - Žižkov
PriceCZK 3,990,000


 Prodám slunný byt 2+1 v OV (59m2 + balkón + komora a sklep) po rekonstrukci na ulici Koněvova, Praha 3 – Žižkov v 3.NP zděného domu po převažující rekonstrukci s výtahem. Dostupnost MHD – zastávka tram před domem. V bytě plastová okna, nový plynový kotel na ohřev vody a topení, nové rozvody vody a el. Okna do vedlejší ulice a do dvora. Občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, gymnázium, poliklinika, bazén Pražačka, 3 parky v okruhu 10 minut. K bytu patří podíl na zisku z nebytových prostor.

K nastěhování: 1/9/2009

 Nice sunny flat 2+1 (+balcony and cellar). Flat is after reconstruction. On the street Koněvova, Prague 3 – Žižkov. Flat is on the 3rd floor of brick house, also after reconstruction. With elevator. Tram station is right in front of the house.

In flat are new euro windows, new gas domestic boiler,new electric and water lines.Windows are situated off the main street and in to the yard. There is Kindergaŕten,Elementary and secondary school nearby.Also Health center, swimming pool and 3 parks within 10 minutes walk. Also there is a share of income from shops on the ground floor.

Property Characteristics

Listing ID22515
Layout2 bedroom
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space59
Floor3
Building typeOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.