Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 96 m² without real estateJunácká, Prague - Břevnov

Junácká, Prague - BřevnovPartially equipped
PriceCZK 5,790,000


Prodám krásný světlý byt 3+1 v žádané lokalitě Prahy 6 – Břevnova. Ve 3p (z 5) cihlového domu s výhledem na Břevnovský klášter, orientace V a Z, obytná plocha 86m2 (velké pokoje 26, 20 a 19 m2), plus 2 balkóny na západ (3m2 a 1m2) a prostorný zděný sklep 6 m2.

V posledních letech prošel byt kompletní rekonstrukcí a modernizací a rovněž dům zásadními opravami (střecha, balkóny, fasáda, výtahy). Pokoje parkety, kuchyň vinyl, chodba plovoucí podlaha, wc a koupelna dlažba. Bezpečnostní vstupní dveře. Ústřední dálkové topení. Úplně nová kuchyň z roku 2011, vaření plyn/elektrika, samostatná zděná spíž. V chodbě rozsáhlý úložný prostor.

V bezprostředním okolí veškerá občanská vybavenost (vč. polikliniky, ÚVN, několika ZŠ a MŠ), bus, tram, parky a zeleň (Břevnovský klášter, Kajetánka, Ladronka, obora Hvězda, Strahov).

Property Characteristics

Listing ID225013
Layout3+1
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha96
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.