Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 45 m² bez realitkyKrčínova, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský Region

Krčínova, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,090,000


Nabízím k prodeji byt 2+kk s lodžií, o velikosti 45m2, v atraktivní lokalitě sídliště Vltava. Byt je v osobním vlastnictví. Je velice pěkně řešen, je prostorný a slunný. V bytě jsou nové štuky, renovovaná kuchyňská linka, je zaveden internet i kabelová televize. Rozvody vody jsou v plastu, všude také nové baterie, na topení digitální měřidla na spotřebu tepla. K dispozici jsou 3 vestavěné skříně. Jádro je původní, ale pěkné s úpravami. Lino je rovněž původní, dobře udržované.

Byt má velkou, prostornou vstupní halu. Ta pokračuje chodbou, ze které se jde do pokoje, dále do koupelny, na WC a do velkého pokoje s kuchyňským koutem. Byt je situován na západ. V oknech jsou žaluzie.

K bytu náleží dvě sklepní kóje o celkové velikosti 2,1m2. Kóje jsou vedle sebe, a je případně možné z nich vybudovat jednu velkou.

Byt se nachází v posledním patře osmipatrového domu. Dům je po celkové rekonstrukci - rozvody vody, plastová okna, nová zateplená fasáda. V domě je kočárkárna, kolárna. V přízemí domu je kadeřnictví.

Dům se nachází v klidné a žádané lokalitě Českých Budějovic s kompletní občanskou vybaveností - mateřská škola, základní škola, hřiště, obchodní centra, MHD, zdravotní středisko, pošta. 250m od domu je cyklostezka kolem řeky vhodná i pro bruslení a procházky. Okolí je příjemné a klidné se vzrostlou zelení. V místě je dobré parkování.

Nízké poplatky spojené s užíváním bytu. Slušní nájemníci. Byt je volný od června 2013, po dohodě i dříve.

Cena bytu je 1.090.000,- Kč. Veškeré právní služby budou konzultovány s právníkem.

Property Characteristics

Listing ID224738
Layout2+kk
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space45
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.