Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyŽitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský Region

Žitná, Brno - Řečkovice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 6,200

+ Poplatky za službyCZK 2,800


Nabízíme k pronájmu 1+kk po kompletní rekonstrukci. Byt 30m2, šatna s regálem a 2 šatní tyče, předsíň, chodba s novou kuchyňskou linkou (lednička, el. sporák). Koupelna s WC, sprchový kout, umyvadlo, nová pračka. Pokoj 16m2, rozkládací sedačka , stůl a 2 židle, UPC. Sklep. MHD, zdravotní středisko a obchod Billa 2 min. chůze. Tramvají do centra města 10 min. V ceně poplatků jsou zahrnuty veškeré náklady za energie voda, topení, elektřina, fond oprav. Vratná kauce 1 měsíční nájem. Hledáme nekuřáky bez zvířat, děkujeme za pochopení.Před domem velké parkoviště. Volné od 5.4.2013, právě dokončujeme rekonstrukci. Prohlídky možné ihned.

As owners we offer 1+kk for rent. 30m2, clothes closet, foyer, hallway with a kitchen (fridge, new elect.stove). Bathroom with the toilet,new washing maschine. The main room 16 m2-2 armchairs, table, 2 chairs,UPC.Cellar, public transport, restaurant and shop BILLA 2 min.walk. 10 min by tram to the down town. Free now! Please, without any estate agency!

Property Characteristics

Listing ID224093
LayoutStudio
Floor10
Building typePrefab concrete
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.