Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 3+kk • 90 m² bez realitkyNa Maninách, Družec - Družec, Středočeský Region

Na Maninách, Družec - Družec, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,270,000


Nabízíme k prodeji menší RD v klidné části obce Družec.

Dům je na polosamotě po kompletní rekonstrukci a vhodný k okamžitému nastěhování. Není třeba žádná další investice. Celková plocha pozemku je 700m2. Zastavěná plocha 90m2. V obytné části se nachází obývací pokoj, jídelna, kuchyň, koupelna, ložnice, prádelna a šatna. Ve spodním patře se nachází nevyužívaný pokoj, který je možné pomocí schodiště začlenit do obytného prostoru. V celém bytě jsou plovoucí podlahy a sádrokartonové zdi.

Zahrada je situována ve spodní části pozemku, ohraničena vzrostlými dřevinami, které vytváří dojem uzavřeného prostoru a zajišťují maximální soukromí při letním posezení. Na zahradě je zrekonstuovaný menší zahradní domek vhodný jako chatička pro hosty. Rovněž je k dispozici dílna. Součástí zahrady je malý bazén a jezírko. Plocha pro parkování automobilu je rovněž součástí pozemku.

Vlastní studna, vytápení elektřinou nebo možnost topení v kotli na tuhá paliva. Bojler. Dům je zateplen. Vzhledem k velikosti minimální provozní náklady.

Družec je obec s veškerou občanskou vybaveností. V uplynulém roce zde proběhla kompletní obnova silnic, staví se zde inline dráha, v centru je dětské hřiště, nejen rybáři ocení nové jezero vybudované na okraji obce. Nově zrekonstruovaná školka. Dálnice Praha (15min)/Karlovy Vary (1h) jen pár kilometrů.

Property Characteristics

Listing ID224086
Layout3+kk
Floor2
Building typeWooden
Floor space90
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.