Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 59 m² without real estateLipovská, Prague - Zličín

Reserved
Lipovská, Prague - ZličínPartially equipped
Monthly rentCZK 13,300

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 25,000


Jedná se byt o velikosti 2+kk o celkové ploše 59m2, v 1. patře novostavby z roku 2010 s výtahem. Byt je k dispozici od 1.6.2019. Byt je zařízený s kuchyňskou linkou, varnou deskou, elektrickou troubou, lednicí, mrazákem,myčkou, jídelním stolem s židlemi, velkou škříní, postelí a pračkou. Součástí pronájmu je i jedno garážové stání a sklepní kóje. Byt je vytápěn ústředním topením a má samostatné měřiče spotřeby. Orientace ložnice je na východ a obývacího pokoje na jih. Byt disponuje koupelnou s WC a samostatným WC.

Mezi největší výhody bytu patří nízký počet bytových jednotek v budově s pouhými třemi patry a dále také nelze opomenou velmi příjemné posezení na balkoně s výhledem na dětské hříště a parkoviště pro hosty. Pro sportovní vyžití či relaxaci je možné využít nedalekou cyklostezku v Sobíně nebo nově vybudovaný park, který se nachází 5 minut chůze od domu. Údržbu v domě zajišťuje správce, který je k dispozici všem obyvatelům v domě každý pracovní den. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s dobrou dostupností na metro a veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti domu restaurace, obchody, lékař a několik parků. Pár minut chůze od domu se nachází BUS zastávka (5 min. jízdy metro Zličín).

Preferuje se zájemce o dlouhodobý podnájem. Byt je vhodný pro jednu nebo 2 osoby, nekuřáci, ideálně bez zvířete (max drobné zvířectvo).

Property Characteristics

Listing ID223900
Layout2+kk
Available from01/06/2019
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha59
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.