Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 51 m² without real estatePodkovářská, Prague - Vysočany

Podkovářská, Prague - VysočanyEquipped
PriceCZK 2,500,000


Byt 2kk v novostavbě, 2. podlaží , 51 m2, balkon, okna orientovaná na sever a do klidného vnitrobloku, 1 komora v bytě. K bytu náleží garážové stání v podzemní garáži. Dům i garáže jsou 24 hod. denně hlídány ostrahou. Byt je udržovaný, ve velmi dobrém stavu.

V bytě je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, sklokeramická deska, myčka) na linku navazuje jídelní stůl. V předsíni úložná vestavená skříň , v komoře jsou přivrtané nástěnné botníky a jsou zde i police na ukládání věcí. Byt je zařízený, po dohodě můžeme zařízení přenechat (sedačka, televizní stolek, knihovna, konferenční stolek, šatní skříň, postel, a t.d.).

Byt se nachází v lokalitě Nová Harfa – za domem vede vysočanská cyklostezka, v projektu je prodejna Albert, večerka, dvě vinotéky – jedna s posezením, dvě restaurace, sportovní hřiště s umělou trávou, pískoviště, dětské hřiště, soukromá mateřská školka, květinářství, v docházkové vzdálenosti galerie Nová Harfa, NC Fénix, nádraží Libeň, Lidl, O2 arena, park Podviní.

MHD – zastávka tram 8 a 25 Podkovářská (cca 20 minut do centra) u domu, cca 10 minut chůzí metro Vysočanská, Českomoravská, cca 5 minut chůzí nádraží Libeň.

V připade zajmu kontaktujte na číslo 739388681 nebo mailem asiavostok@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID223297
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha51
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.