Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Small studio • 9 m² without real estateŽerotínovo nám., Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký Region

Žerotínovo nám., Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 3,000

+ Service chargesCZK 1,000


Pronajmu 1 neprůchozí pokoj (9,2 m2) s balkonem v kompletně vybaveném bytě panelového domu na třídě Svornosti. Byt se nachází v těsné blízkosti obchodního domu Timpo, kde je samoobsluha, restaurace, fitcentrum a další služby.

V těsné blízkosti je autobusové spojení do centra i na nádraží (linky 16, 19 atd. - zastávky Kmochova, Foerstrova), dále tramvaj (linky 7, 2 - zastávka Pražská, U kovárny). Byt je v 7. patře a má nádherný výhled na celé město.

Pronajímám celkem 2 pokoje, ale 2. pokoj už je obsazen milou spolubydlící, se kterou bude případný zájemce sdílet kuchyň a sociální zařízení (sdílená plocha 22,3 m2) - proto upřednostňujeme dívku - ženu, příp. mladého muže.

Pokoj je vybaven postelí, stolem se židlí, nočním stolkem a kobercem. Šatní skříň se nachází na chodbě, stejně jako další menší skříňky, které se dají v případě zájmu přestěhovat do pokoje.

Ke společnému užívání je lednička, pračka, mikrovlnná trouba, vysavač a nádobí v kuchyni. Pokoj je nově vytapetován a kuchyň vymalována.

Nastěhování možné IHNED

Property Characteristics

Listing ID222799
LayoutSmall studio
Floor7
Building typePrefab concrete
Užitná plocha9
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.