Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+kk • 1005 m² without real estateHlavní, Pozlovice - Pozlovice, Zlínský Region

Hlavní, Pozlovice - Pozlovice, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,300,000


Nabízím k prodeji celoročně obyvatelnou chatu u Luhačovické přehrady.

Typ budovy chaty - zděná + dřevostavba.

Chata je podsklepená je na svažitém oploceném pozemku o celkové výměře 1005 m2. V přízemí je kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, koupelna s WC, sklad pod schodištěm + terasa 36m. V prvním patře jsou 3 ložnice. Chata prošla rekonstrukcí v roce 2010 – výměna rozvodů vody, elektřiny, topení, nová plastová okna s bezpečnostními roletami + bezp.dveře, v chatě je udělané diodové LED noční svícení na venkovní čidlo, nové podlahy, nová kuchyň, nový krb, nový komín, terasa... předchystané rozvody na alarm - kamery - rozvody tv a internetu do všech pokojů.

Na pozemku je samostatná garáž,rozvody elektriky po zahradě na osvětlení chodníku, venkovní krb, obyvatelný srub s elektřinou, přístřešek na dřevo, studna.

Chata je určená jak k bydlení tak k rekreaci.

( Chata se prodává, protože jsme se odstěhovali a není využívána ).

Offer for sale a year of a cottage at Luhačovické dam - reservoir.A cottage is fenced on sloping land with a total area of ​​1005 m2. The ground floor has a kitchen with dining room, living room, bathroom with toilet, storage under the stairs + terrace. On the first floor there are three bedrooms. Cottage renovated in 2010 - the exchange of water, electricity, heating, new windows with security shutters & security doors in the cottage is made ​​LED night light on the sensor, new floors, new kitchen, new fireplace, new chimney, terrace .. . předchystané wiring for alarm - Camera - distribution of tv and the internet in all rooms.The plot is a separate garage, outdoor fireplace, livable cabin with electricity, wood shed, well.The cottage is designed for living and for recreation.(Cottage sells because we moved and not used).

Property Characteristics

Listing ID222655
Layout4+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha1,005
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.