Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 44 m² without real estateKosmická, Prague - Háje

Kosmická, Prague - HájePartially equipped
PriceCZK 1,885,000


Nabízím k prodeji velmi hezký zrekonstruovaný byt 2+kk. Byt se nachází v 10. patře panelového domu z r. 1986. Dům je také po celkové rekonstrukci - nové výtahy, střecha, balkony, okna a stoupačky. Podlahy v bytě tvoří dlažba a plovoucí podlaha. V bytě je velká vestavná skříň, bezpečnostní dveře včetně zárubní, plastová okna,vestavný elektrický sporák. Orientace oken je jižním směrem. K bytu také náleží sklepní kóje 1,5 m2. Byt je v družstevním vlastnictví, , nízká anuita - bude splacena v 9/2013, nízké náklady na bydlení. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu několika minut chůze. Dopravní dostupnost v místě je vynikající, Stanice Metra C Háje a zastávka MHD jsou cca 2 minuty chůze od domu. Parkování je možné před domem, dále je zde možnost pronájmu krytého garážového stání v garážovém domě za domem.

Byt je volný od 1/2013 .

Na nabídky realitních kanceláří nereaguji, kontaktujte mě prosím emailem nebo na tel. až po 17 hod a o víkendech, děkuji.

Property Characteristics

Listing ID222432
Layout2+kk
Floor10
Building typePrefab concrete
Užitná plocha44
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.