Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 32 m² bez realitkyKahovská, Prague - Chodov

Kahovská, Prague - ChodovEquipped
Monthly rentCZK 7,900

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Pronajmu krásný byt na Praze 4, ve 3.patře velice dobře udržovaného zatepleného panelového domu. Nová okna a žaluzie. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí. Byt je vybavený, vestavěné skříně (1 velká v pokoji, 1 zrcadlová v chodbě) skvěle "ukryjí" všechny věci, včetně ložních.

Byt je světlý, v koupelně kout, pračka, umyvadlo, skříňky, závěsné wc, koupelna je prosvětlena luxfery. V kuchyni je praktická rohová linka, lednice, sporák s varnou deskou a troubou, digestoř. Kuchyň má výborné odvětrání také oknem.

Prostorný pokoj s velkou vestavěnou skříní, která jej prosvětluje má i 2 velká okna, pohodlnou rozkládací pohovku, pojízdný skleněný stolek a nízkou skříň na tv + závěsnou skříň. V domě jsou milí sousedé a parkování v okolí je možné (asi 100 m je i hlídané parkoviště). MHD nejblíž Chodov (stejně tak i nákupní centrum) - asi 5 min. chůze, autobus staví téměř u domu. Ideální pro 1 až 2 osoby (velikostí i množstvím úložných prostor).

K nastěhování od 1.2.2013. Prohlídky jsou možné po telefonické domluvě - t.: 737 385 435 nebo email veronika.kremzova@seznam.cz (pokud nebude dostupný, zanechte, prosím, sms, ozvu se Vám).

Property Characteristics

Listing ID222028
LayoutStudio
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.