Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 40 m² bez realitkyLiberijská, Prague - Vokovice

Určeno ke spolubydlení
Liberijská, Prague - VokovicePartially equipped
Monthly rentCZK 5,800


Dobrý den, přenechám za sebe samostatný pokoj v bytě 2+1 (3.patro) kousek od Černehého Vrchu. Ve druhém pokoji bydlí pár cca 30 let, oba pracující. Pokoj orientovám směrem od hlavních tahů, takže ruch od tramvají a aut není slyšet. V blízkosti (cca 400m) je zastávka tram (Horoměřická). Metro Dejvická cca 6 minut tramvají.

Pokoj má cca 10m2. Pokoj má na podlaze modrý velmi zachovalý koberec. Je vybaven velkou vestavěnou skříní, další jednou menší skříní, rohovým stolem, židlí a malým nočním stolkem. Jediné, co v pokoji není je postel. V případě zájmu mohu za úplatu přenechat svoji postel s roštem a matrací.

Byt je celkově a standardně vybaven všemi spotřebiči. K bytu náleží sklep, plus společná zamikatelná kočátkárna se stojany na kola.

Nájem je 5800 Kč včetně všech služeb a internetu od UPC. Při nastěhování je klasicky placena jednorázová vratná kauce ve výši 3000 Kč, která se při odchodu vrací v plné výši.

Lokalita vyniká velmi dobrou dostupností do centra. Na Můstek je to cca 15 minut. Na druhou stranu, cca 5 minut je od bytu přírodní rezervace Divoká Šárka a vodní nádrž Džbán.

Bližší informace a případné foto není problém, v případě zájmu, zaslat na email. Není problém se domluvit na osobní prohlídce ve večerních hodinách, kolem 20 hodiny.

Pokoj bude volný od poloviny prosince.

Property Characteristics

Listing ID221547
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space40
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.