Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² without real estateU smaltovny, Prague - Holešovice

U smaltovny, Prague - HolešovicePartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 4,600


Pronajmeme dlouhodobě klidný byt 2+1, 63m2, nacházejícího se v 2.p.(s novým výtahem) cihlového činžovního domu v Praze – Holešovicích, U Smaltovny.

Byt se skládá z předsíně, kuchyně se spíží, dvou neprůchozích uzamykatelných pokojů, samostatné koupleny, wc, balkonu. Všechna okna jsou situovaná do vnitrobloku . Byt má novou kuchyňskou linku s ledničkou, sklokeramickým sporákem, elektrickou troubou, novu koupelnu s pračkou a je částečně vybavený (lze i bez vybavení). Byt i dům jsou po celkové rekonstrukci v roce 2011. Vytápění centrálním výměníkovým kotlem.

Výborná dopravní dostupnost - 4 min pěší chůze od domu, metro trasy C Vltavská . 5 min do Stromovky .

Nájemné 12000 Kč a 4600,-kč/os/měs za služby spojené s užíváním bytu (zálohy na elektřinu, vodné, stočné, odpad, úklid a osvětlení spol. prostor). Byt je volný od začátku ledna 2013.

Renovated apartment 2 + 1 for rent, 63m2 at 2nd floor (with new elevator) in Prague

Disposition: 2 separate rooms, hall, kitchen with small larder, bathroom, WC. Heating - common exchanger boiler

Equipment: kitchen unit with electric oven, ceramic hob, refrigerator, bathroom with washing machine, partly furnished room (can be rented also without equipment – 1 table, 2 chairs, 1 wardrobe, 1 chest of drawers, 1 double bed)

Excellent accessibility by public transportation – metro station Vltavská (line C) is 4 minutes from the house by walking, 5 minutes on foot to Stromovka park.

Rent 12,000 CZK plus charges 4,500 CZK / person / month (advance payments for electricity, water, sewerage, waste, cleaning and lighting of common areas). The apartment is available from the beginning of March 2015.

Property Characteristics

Listing ID220231
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha63
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.