Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 58 m² bez realitkyJiřinková, Prague - Záběhlice

Jiřinková, Prague - ZáběhlicePartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Majitel domku nabízí k dlouhodobému pronájmu byt v přízemý 1+kk se samostatným vchodem. Byt se nachází v klidné lokalitě Zahradního města s výhledem do zahrady, která je navržena k relaxaci. K dispozici nájemníkům je altán určený k posezení a grilování. Byt je částečně zařízený, s přípojením na Wi-Fi. Vzdálenost od metra Skalka je dvě zastávky autobusem. Dostupnost centra tramvají i autem je 15 minut.

The owner of the House offers the long-term lease of the ground apartment 1 bedroom with separate in operation. The apartment is located in a quiet area at Zahradni mesto, Praha 10, overlooking the garden, which is designed to relax. Available tenants is a gazebo for seating and barbecue. The apartment is partially furnished. Wi-Fi access. Distance from the Metro Skalka is two stops by bus. Availability to reach center is 15 minutes by tram or car.

Property Characteristics

Listing ID219891
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space58
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.