Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 88 m² without real estateSokolská 28 , Prague - Nové Město

Sokolská 28 , Prague - Nové MěstoEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 2,700


  Nabídka bytu v centru Prahy 2

Poloha:

Byt se nachází v lokalitě Nového města, po levé straně ul. Sokolské ve směru nájezdu na Nuselský most před Fugner. nám.. Vzdálenost na I.P. Pavlova st. metra je cca 4min pěší chůzí, na Václavské nám 8min. V blízkosti škola, nemocnice, universita of N.Y..

Byt 2+1 (původně 3+1)

Kompletně zařízený byt v 6.patře se nachází v klidném, udržovaném domě s výtahem. Výměra bytu je 88m2. Došlo k propojení dvou místností z původního 3+1 a vznikly tak větší prostory. Ložnice: 2 vestavěné skříně, postel 160x200, parkety, franc.okno, kuchyně: kuchyňská linka, lednice s mrazničkou, sklo-ker.sporák s el. troubou, mikrovlnná trouba, myčka. U kuchyně je malá komora. Obývací pokoj: zajímavě řešený prostor s pracovním koutem, sedačka, TV-satelit +e-mail, replika starožitného nábytku, parkety. Samostatné WC + koupelna se sprchovým koutem, pračka.

V bytě je položena ve zbývajících prostorech dlažba, okna plastová + vnitřní hliníkové žaluzie, bezpečnostní dveře. Ústřední plynové topení v domě. Vzhledem k patru a plastovým oknům jde o tichý byt. /VHODNÝ PRO 2 OSOBY, příp. s malým dítětem/ Byt je v osobním vlastnictví.

K dlouhodobému pronájmu

Cena za pronájem bytu je 14000 + 2700 – zůčtovatelné měsíční poplatky hrazené správci včetně záloh na topení,plyn,elektriku domu,vodu,provoz výtahu apod.Samostatně a přímo dle spotřeby hradit elektrickou energii a plyn na ohřev vody v bytě./cca 500+300 Kč/

Garáž.stání případně možné pronajmout cca 200 m.od bytu.

Kontakt na pronajimatele: JUDr.Ladislav Valenta,

Mobil:602 472 060

E-mail: Valenta.Ladislav@seznam.cz

 

Property Characteristics

Listing ID21983
Layout2 bedroom
Floor6
Building typeBrick
Užitná plocha88
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.