Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 1200 m² without real estateU Mlýna, Uherské Hradiště - Míkovice nad Olšavou, Zlínský Region

U Mlýna, Uherské Hradiště - Míkovice nad Olšavou, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 4,980,000


Prodej samostatně stojícího cihlového RD 4+1 v Uherském Hradišti - Míkovicích. Rozloha pozemku 1200 m2. V přízemí je kuchyň 15,5 m2, široká chodba, WC se sprchovým koutem 2,9 m2, Chodba má 9 m2 a je zde schodiště do patra a vstup do obýváku, který má 38 m2. Součástí obýváku je malá zimní zahrada a krb, ze kterého vedou průduchy do dvou pokojů v patře. V podsklepené části domu je technická místnost 7 m2, do které jek svedeno tepelné čerpadlo, které vytápí celý dům a čistička vody čerpané z vlastní studny. Zde je také druhý východ do zahrady.

Ve druhém patře je ložnice 16 m2, šatna 8m2 + vestavěná skříň s posuvnými dveřmi, koupelna s WC a hydromasážní vanou 6 m2. Dále jsou zde dva pokoje 18 m2 a 17 m2. Z každého pokoje je vstup na zastřešený balkon.

Z obýváku je vstup na zastřešenou terasu a zahradu. Zahrada o rozloze 900 m2 je z velké části okrasná s jezírkem. V užitkové části zahrady je skleník,ovocné stromy a keře. K domu patří garáž 16 m2 a zahradní podsklepený domek vhodný k celoročnímu uskladnění ovoce a zeleniny.

V blízkosti se nachází školka, chůzí cca 1 min., zastávka MHD, potraviny, kulturní dům a zdravotní středisko. Vše do cca 5 minut chůze.

Property Characteristics

Listing ID218047
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha1,200
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.