Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 90 m² without real estateJaroslava Kociána, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Jaroslava Kociána, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,200,000


Moderní, prostorný světlý byt 3+1 v cihlovém domu v Kladně –J. Kociána. Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala především: osazení nových plastových oken, nové rozvody elektroinstalace, vody i odpady, nová koupelna s hlubokou vanou, umyvadlem, instalace vestavěných skříní se zrcadly a nové kuchyňské linky ve tvaru „U“ na míru.

Velký obývací pokoj (28 m2) je otevřenou dispozicí spojen s kuchyní (8 m2). Do ložnice (24 m2) se vstupuje z chodby. Rovněž i do druhého dětského pokoje (12m2). Okna v bytě jsou situována na východ a na západ s výhledem na místní klidné parkoviště s dětským pískovištěm, zástavbu rodinných domů a les vzdálený pouhých 5 min. chůze od domu.). Byt poskytuje velké množství úložných prostor, které jistě každý ocení. K dispozici je též balkon (8 m2)v obývacím pokoji, ideální pro letní sušení prádla. V suterénu domu se nachází prostorný zděný sklep. Na podlahách v obytných místnostech je položen koberec, v kuchyni, koupelně, chodbě a dlažba . V bytě je kabel. televize + internet. Možnost nastěhování ihned.

Property Characteristics

Listing ID217765
Layout3+1
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.