Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 142 m² without real estateLazsko - Lazsko, Středočeský Region

Lazsko - Lazsko, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,600,000


Rodinný dům se nachází v klidné okrajové části obce Lazsko, která je vzdálena 8 km od Příbrami, s výbornou dostupností na rychlostní komunikaci na Prahu (Strakonická). Jedná se o nízkoenergetický dům kolaudovaný v r. 1999, dispozičně řešen jako prostorné 4+kk (možnost další místnosti), z obývacího pokoje je vstup na zahradu. V domě jsou dřevěné podlahy,podkroví podbito dřevem.Kuchyně,parapety,obložení a doplňky dělané na zakázku z masivního ořechu. Součástí domu je garáž, bazén (3,6 x 6,3 m, 1,5 m hloubka)se zastřešením a pískovou filtrací. Plocha pozemku: 902 m² Zastavěná plocha: 142 m² Zahrada: 760 m² Užitná plocha: 240 m² Typ budovy: zděný (durisol)Velikost domu: prostorné 4+1, možnost 5+1 Voda: vodovod Plyn: ne Elektroinstalace: 230/400 V - zvýhodněná sazba Kanalizace: ano Topení: krb - krbová vložka s průduchy - roční spotřeba dřeva 10.000 Kč, + elektrické Sociální zařízení: 2x wc, 2x koupelna Sklep: ne Parkování: v garáži,parkoviště před domem.

V blízkém okolí dětské hřiště,víceůčelový oplocený kurt,přírodní koupaliště . Při rychlé platbě v hotovosti možná sleva!

Property Characteristics

Listing ID217718
Layout4+1
Floor2
Building typeLow Energy
Užitná plocha142
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.