Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 60 m² bez realitkyKřižíkova, Prague - Karlín

Křižíkova, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Světlý a útulný podkrovní byt s dřevěnými prvky, 60 m2, v 5. patře činžovního domu s výtahem. Byt je zařízený nábytkem. Kuchyňská linka s lednicí, sporákem, mikrovlnkou a myčkou. V koupelně je sprchový kout, WC a pračka. Plynový kotel. K dispozici je jídelní stůl se židlemi, rozkládací pohovka, pracovní stolek, TV a dostatek úložných prostor. Nad obývacím pokojem je navíc volný prostor 10 m2, kde se dá spát a uložit věci. Po posledních nájemnících prošel byt rekonstrukcí a je připravený k nastěhování ihned.

Bright and cozy attic apartment with wooden elements, 60 sqm, on the 5th floor of a building with an elevator. The apartment is fully furnished. Kitchen is equipped with refrigerator, cooker, microwave and dishwasher. The bathroom has a shower, toilet and washing machine. Heating by own gas boiler. There is a dining table with chairs, sofa bed, work desk, TV and plenty of storage space. Above the living room is extra space 10 sqm, where you can sleep and store things. After last tenants apartment is newly renovated and is available immediately.

Property Characteristics

Listing ID217563
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.