Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 61 m² bez realitkyZáhřebská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Záhřebská, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Nabízíme dlouhodobý pronájem hezkého, příjemně slunného, zařízeného bytu 2+1 v Žabovřeskách, v klidné lokalitě v blízkosti areálu pod Palackého vrchem a s výbornou dostupností do centra.

Byt se nachází ve 2. patře čtyřpodlažního revitalizovaného domu bez výtahu, má plastová okna s žaluziemi a je zrekonstruován. Celková plocha je 57 m2 plus sklep 4m2. Skládá se ze dvou samostatných neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, samostatného WC, šatny a dvou lodžií. Kuchyně na JZ, vybavena kuchyňskou linkou Koryna se spotřebiči, lednicí, myčkou, varnou konvicí, nádobím, a jídelním stolem se dvěma židlemi. Obývací pokoj na JZ, vybaven sedačkou, knihovnou, psacím stolem a televizním stolkem s televizí. Ložnice na S, s dvoulůžkem a nočními stolky. Šatna je vybavena policovým a závěsným systémem. V koupelně je k dispozici pračka. Svým zařízením je byt vhodný spíše pro pár. Pouze pro nekuřáky, zvíře po dohodě možné. Volný ihned.

NE RK!!

Property Characteristics

Listing ID217324
Layout2 bedroom
Floor3
Building typePrefab concrete
Floor space61
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.