Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 170 m² without real estateStroupežnického, Prague - Smíchov

Designed for roommates
Stroupežnického, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000


Ahoj,

jsem mladý (26 let),s VŠ vzdělaním, jsme v pohodě, pracuji v oblasti IT a hledám spolubydlícího kluka nebo holku do velkého neprůchodného společného pokoje ( cca 35 m2 ),s terasou ( cca 30 m2 ). Pokoj je nezařízený, ale je tu možnost použít úložné prostory na chodbě. Byt má ( 170 m2 ),dvě velké samostátné terasy. Byt obsahuje plně zařízenou kuchyň , koupelnu ( sprchový kout a vana ). V bytě je k dyspozici wi-fi, špajz a kumbál, prostě dokonalý byt. Semnou na bytě jsou fajn spolubydlící 2 kluci a jedna holka každý ve svém pokoji. Byt je v městské části Praha 5 Smíchov, 2 zastávky od zastávky Anděl ( cca 5 min. ) Byt je v terasovém domě ( není to panelák ).

Měsíční nájem se platí vždy 10. v daném měsíci. Nájemné je 5000 kč včetne poplatků a na začátku je nutné uhradit i vratnou zálohu tj. 5000 kč.

Byt je opravdu skvělý, Bývala spolubydlící odcestovala do zahraničí, proto hledám normálního člověka, co by chtěl bydlet semnou.

Mladen

Property Characteristics

Listing ID216933
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space170
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.