Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent • 100 m² bez realitkyNad Šeberákem, Prague - Kunratice

Určeno ke spolubydlení
Nad Šeberákem, Prague - KunraticeEquipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


K dlouhodobému pronájmu nabízím zařízený byt vyššího standardu, který se nachází v novostavbě RD v Praze 4 Kunraticích v krásném prostředí Kunratického lesa. Je to největší pražský les ideální pro dlouhé procházky, běhání i projížďky na kole. Z okna je výhled na rybník Šeberák, kde se dá v létě koupat, v zimě bruslit. Na břehu rybnika se také nachází vyhlášená restaurace.

Dům je klidný, pokoj je vhodný ideálně pro manažera nebo slušného studenta, bez zvířat.

Přízemí užívá majitelka, 1. patro slouží k pronájmu. Jedná se o samostatný neprůchozí vybavený pokoj

cca 16 m2 plus příslušenství které je SDÍLENÉ S DALŠÍMI NÁJEMNÍKY: K dispozici je plně vybavená kuchyň Ikea a balkon, koupelna a WC. Dům má zděné příčky (žádný sádrokarton), dřevěná Eurookna, centrální vysavač, WI-FI a je vytápěn podlahovým topením. Parkování je možno u domu.

Poblíž domu se nachází zastávka autobusu směřující na metro Chodov, Opatov a také na Smíchovské nádraží, v blízkém okolí pak Vysokoškolské koleje s možnosti využití sportovišť, barokní zámek se zámeckým parkem, barokní kostel a zřícenina hradu, kde žil a zemřel král Václav IV

Smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. NÁJEM činí 5000,- Kč plus POPLATKY za elektřinu, vodu, plyn, odpadky a internet 2500,- Kč. Podmínkou je dvouměsíční výpovědní lhůta plus KAUCE ve výši 17 000,- Kč . KONTAKTOVAT JEN TELEFONICKY. Maily nestíhám. Volný od 1. ČERVNA

Property Characteristics

Listing ID216621
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space100
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.