Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Office
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Office to rent 3+kk • 57 m² without real estatePřemyslovská, Prague - Vinohrady

Přemyslovská, Prague - VinohradyPublic transport 2 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 16,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 33,000


Nově zrekonstruované a vybavené kanceláře v sousedství nákupního centra FLORA a administrativního komplexu Luxembourg Plaza, optimální pro Váš START-UP nebo pobočku Vaší firmy v Praze. Celková výměra 57 m2, zvýšené přízemí velmi dobře udržovaného domu v prestižní a klidné lokalitě širšího centra města. Plně využitá vnitřní dispozice nabízí vstupní halu (11 m2) s prosklenou lodžií, prostornou hlavní kancelář (27,5 m2) s oknem do ulice, menší kancelář (12,5 m2) s oknem do zeleně udržované zahrady a odpočinkovým sofa, samostatné WC s umyvadlem (2 m2) a samostatnou koupelnu (4 m2) se sprchovým koutem. Designová minikuchyně s dřezem, lednicí a mikrovlnnou troubou, příprava pro myčku nádobí. Vysoce kvalitní zátěžový koberec v kombinaci s vyhřívanou keramickou dlažbou. Bezpečnostní dveře, ozdobné mříže a folie na oknech, vertikální žaluzie, osvětlení, nově vymalováno. Optický kabel pro vysokorychlostní internet, strukturovaná kabeláž. Možnost pronájmu parkovacích míst v okolních parkovacích domech. Excelentní dopravní dostupnost (metro A, tramvaj, bus). Dlouhodobý pronájem.

Furnished office space in Vinohrady, an optimal solution for your START-UP or company branch office in Prague. Nice and quiet offices in excellent location near to shopping mall FLORA and business center Luxembourg Plaza. Two rooms, entrance hall with kitchenette, WC, bathroom. Total area 57sqm, security door and windows, LAN, carpets, jalousie, lighting, new painting. Parking possibility in neighbouring parking houses. Excellent accessibility with public transport (undeground line A, tram, bus). Long term rental.

Property Characteristics

Listing ID215547
Layout3+kk
Available from17/01/2023
OwnershipPersonal
Plocha kanceláře57
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRadhošťská
🚶 168 m (2 min)
Post officePraha 33
🚶 288 m (3 min)
Shop
🚶 106 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 181 m (2 min)
RestaurantMartin's bistro
🚶 122 m (1 min)
PharmacyBenu
🚶 439 m (5 min)
SchoolБэби-клуб
🚶 293 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 338 m (4 min)
Sports fieldTenisové centrum Olšanská
🚘 1,293 m (3 min)
Playground
🚶 258 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.