Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 70 m² without real estateOkružní, Orlová - Horní Lutyně, Moravskoslezský Region

Okružní, Orlová - Horní Lutyně, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 775,000


K prodeji moderně upravený byt 3+1 v domě po celkové revitalizaci(nová střecha, zateplení domu, nová fasáda, výtahy). Dům je střežen kamerovým systémem. V celém bytě je jednotná plovoucí podlaha (javor),nové omítky, plastová okna, balkón s lodžií. Nová kuchyňská linka se všemi vestavěnými spotřebiči (lednice, pračka, myčka, trouba). Součástí kuchyně je stůl z bukového dřeva + židle. V roce 2007 proběhla rekonstrukce bytového jádra. V koupelně rohová vana,WC odděleně. V jednom z pokojů jsou vestavěné skříně o rozloze 3,30 m.

V chodbě je snížený strop, který slouží jako úložný prostor + další místnost (180x140cm), která nyní využívána jako dílna, může však sloužit jako šatník, atd. Byt je po celkové rekonstrukci a nevyžaduje žádné další investice. Byt je ihned k dispozici. Fond oprav včetně spol. poplatků činí 2900,- Kč.

Property Characteristics

Listing ID215214
Layout3+kk
Floor11
Building typePrefab concrete
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.