Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 70 m² bez realitkyNa Hřebenkách, Prague - Smíchov

Na Hřebenkách, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Pronájem bytu 2kk s garážovým stáním (v ceně pronájmu!) v atraktivní lokalitě Na Hřebenkách. Byt je v novostavbě, v perfektním stavu (doposud využíván pouze majitelem). Je nadstandardně vybaven (masivní teakové podlahy, italská dlažba, světla). Součástí jsou úložné prostory (vestavěné skříně), plně vybavená kuchyň (vestavěné spotřebiče, sklokeramická deska, trouba vč. mikrovlnné a horkovzdušné, myčka, lednice s mrazákem, jídelní stůl s židlemi), plně vybavená koupelna (vana, pračka,...). Výborná dostupnost do centra - tram, bus zastávka 3min chůze, metro Anděl 1 zastávka autobusem.

Apartment 2+kk with garage to rent. Apartment is located in an attractive location Na Hřebenkách (close to Petřín, Klamovka park,...). It is in a new building, in a perfect condition (it has been used only by owner so far). It is luxuriously equipped (massive teak floors, italian pavement, etc. Part of the apartment are built-in wardrobes, fully equiped kitchen with built-in oven (including microwave and hot air), ceramic hob, fidge with freezer, dishwasher, kitchen table with chairs,... and fully equiped bathroom (including washing machine). Excellent access to the city center - tram, bus stop 3min walking, metro Anděl 1 stop by bus.

Property Characteristics

Listing ID214210
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.