Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 25 m² bez realitkynáměstí Na Farkáně, Prague - Radlice

Reserved
náměstí Na Farkáně, Prague - RadliceEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Poplatky za službyCZK 1,000


Pronajmu pěkný světlý samostatný pokoj v podkroví rodinného domu. Pokoj má vlastní koupelnu se záchodem a sprchovým koutem. V pokoji je malý kuchyňský koutek (elektický dvojvařič, varná konvice, nádobí, lednička). Wifi k dispozici. Všchny poplatky zahrnuty v ceně - za předpokladu pronájmu pro jednu osobu!

V klidné vilové čtvrti s velmi dobrou dostupností do centra (12 min. autobusem na st. metra Anděl, nebo 12 min. pěšky na st. metra Radlická). Možné pronajmout i krátkodobě - dle dohody.Volné ihned. Dle potřeby je možné dovybavit.

I rent a room in a family house. It has its own bathroom with toilet and shower bath. It has a small kitchenette (elektric stove, electric kettle, fridge).

Quiet part of Prague with very good transportation to the centre (10 min. with a bus to metro station Anděl or 10 min. walk to metro station Radlická).

Price includes all charges - meant for one person in the room. Free immediately. It is possible to rent it also for shorter period. Depending on demand changes of furniture are possible.

Property Characteristics

Listing ID214175
LayoutSmall studio
Floor3
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.