Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateŘehořova, Prague - Žižkov

Řehořova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Service chargesCZK 2,700


Pronajmu moderně zařízený a světlý byt s krásným výhledem na Karlín. Dům se nachází v klidné lokalitě v těsné blízkosti Vysoké školy ekonomické. Vedle domu menší obchod s potravinami (po-ne 6h-20h), 100m také potraviny non-stop.

Prakticky řešená kuchyňská linka s vestavěnou lednicí s mrazáčkem, digestoří, sklokeramickou deskou se čtyřmi plotýnkami; koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, topných žebříkem, zrcadlem a WC; technická místnost s vlastním oknem a pračkou; chodba s věšákem a bezpečnostními vstupními dveřmi.

Byt je zařízen vkusným nábytkem z IKEA: šatní skříň, 2 postele s matracemi, 2 noční stolky s lampičkami, rozkládací třímístná sedačka, konferenční a televizní stolek, tv + satelit, 2 stohovatelné barové židle, jídlení stůl (možný zvětšit na dvojnásobnou velikost desky), 4 židle ke stolu.

V domě je nový výtah.

Poplatky zahrnují spotřebu elektřiny, vody, ústřední topení, úklid a osvětlení společných prostor, provoz výtahu, odvoz odpadu, tv poplatek.

Možnost převodu trvalého bydliště - parkování přímo před domem bez problému v jakoukoli denní dobu.

Studio for rent. A bright apartment, comfortably furnished in modern style with beautiful views of Karlin. The house is situated in a quiet location close to the University of Economics. There is smaller grocery store (Mon-Sun 6h-20h) right next to the house and 100m further also a non-stop store.

Practically set up kitchen with built-in fridge including a freezer, extractor hood, ceramic hob with four burners; bathroom with shower, sink, heating ladder, mirror and a toilet; utility room with a window and washing machine, corridor with coat rack, and security front door.

The apartment is furnished with tasteful furniture from IKEA: wardrobe, 2 single beds with mattress, 2 bedside tables and lamps, fold-out three-seater sofa, coffee table and TV table, TV and satellite, 2 stackable bar stools, dining table (which size can double by folding out the desk), and 4 chairs.

The building has a new elevator.

Fees include electricity, water, central heating, lighting and cleaning of common areas, elevator operation, waste removal, tv fee.

The possibility of setting the residence on this address - parking in front of the house without any problem at any time of day.

Property Characteristics

Listing ID214019
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.