Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property for sale • 92 m² without real estateChudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Chudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,350,000


Nebytový prostor v Brně Bystrci s nadstandartními úpravami a podlahou po rekonstrukci s novou 2-letou zárukou. Nově vystavěná lokalita Kamechy, ulice Chudčická.

CP cca 92 m2, novostavba - r.v.2008, cihla. Prodejní plocha 66 m2, sklad 16m2, šatna (9m2 - na plánku rozdělena sádrokartonovou příčkou, která tam nyní není) a sociální zařízení. Samostatné měřáky na vodu, topení, elektřinu. Samostatný, bezbarierový vstup, parkování před domem. Ve všech místnostech je vyvedena voda, zajištěno přirozené větrání (okna + v místnosti označené jako sklad je větrák). Dále se zde nachází 2 samostatné WC, které jsou nyní průchozí, po případných úpravách lze oddělit. V prostoru šatny je navíc vyvedena voda+odpad na případné umístění sprchového koutu. Díky těmto skutečnostem se nebytový prostor dá využít mimo jiné jako ordinace nebo služby vyžadující přístup k vodě jako masáže, kosmetický salon apod. Stejně tak je vhodný jako prodejna či k jakémukoliv dalšímu účelu. Na plánku je voda vyznačena křížky. V současné době není na betonové podlaze žádná krytina.

V prostoru se nachází přípojka na telefon a internet.

K neb.prostoru náleží i předzahrádka.

Prodávám z důvodů dlouhodobého pobytu v zahraničí, s prodejem mi pomáhá můj otec p. Lubomír Hirt na níže uvedeném čísle.

Property Characteristics

Listing ID213731
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru92
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.