Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 51 m² bez realitkyMakedonská, Prague - Střížkov

Makedonská, Prague - StřížkovPartially equipped
Monthly rentCZK 11,200

+ Poplatky za službyCZK 3,300


Nabízím pronájem nového (kolaudace březen 2012), nekuřáckého a slunného bytu (orientace JV) v blízkosti metra C Střížkov (300m, 3min pěšky nebo 1 zastávka bus) o rozloze 51m2. 4.patro s výtahem, 2x samostatné pokoje (2x14.5m2, plovoucí podlahy, žaluzie, skřín, postel, přípojka na internet/TV 2x), plně vybavená kuchyň (včetně myčky, lednice Electrolux, mikrovlnné trouby Kenwood, nerezového nádobí, apod.), komora, koupelna s topným žebříkem, pračkou Whirlpool, balkon s venkovním posezením. Byt včetně vybavení v perfektním stavu (vše nové a moderní), zařízení dalším nábytkem dle dohody a možností. Domácí mazlíčci nejsou bohužel vítáni (dohoda však možná). Vratná kauce=1x nájem včetně služeb. Zúčtovatelné poplatky zahrnují zálohu na elektřinu pro 2-3 osoby (800,-Kč) a služby spojené s užíváním bytu, tj. vodné a stočné, topení, výtah, úklid domu a okolí, odvoz odpadu, údržba zeleně, atd. (samozřejmě k nahlédnutí). Realitní kanceláře prosím nevolat, děkuji za pochopení.

Brand new "non-smoking" sunny flat close to underground C Strizkov (300m by walk or 1 bus stop), 51m2, 4.floor with elevator, 2x living room with separated door entrance, fully furnished kitchen, small-room, balcony. All furniture in new and modern state, further furnishment upon agreement. Pets unfortunately not allowed.

Property Characteristics

Listing ID213714
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space51
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.