Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² bez realitkyPráčská, Prague - Záběhlice

Práčská, Prague - ZáběhliceEquipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


POUZE PRO JEDNU (1) profesionální ŽENU!

Nabízím podnajem 2+1 o celkove plose 57,81 m2 včetně lodžie v byte 3+1, kde 1 místnost je vyhrazena pro užívání majitelkou cca 3-4x do roka na dobu nekolika dnů a tento pokoj je v době její nepřítomnosti uzamčen.

Cena je 10.000,- Kč včetně měsíčních záloh na veškeré služby včetně kabelové TV a internetu, dle pravidelných vyúčtování případné nedoplatky budou vyúčtovány podnájemnici dle dohodnutých pravidel.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí čtyřpatrového zrekonstruovaného domu, je vybaven plastovými okny a lodžie je zasklená. 5 minut autobusem od metra Skalka a 5 minut pěšky od nákupního centra Park Hostivař s fitness centrem BBC a kinem Palace Cinema.

Byt je po celkové rekonstrukci a moderně vybaven. V předsíni, koupelně, WC a kuchyni je dlažba, v pokojích jsou dřevěné parkety. Kuchyň je kompletně vybavena se sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a digestoři. Pokoj je velikosti 16,76m2 a je vybaven dvoulůžkem a jednolůžkem, které je možno využít jako sedačku, třemi skříněmi a dále možností malého stolku s dvěma židlemi. Možnost nastěhování vlastního nábytku do tohoto pokoje dle dohody.

Očekávám podnajemnici, která bude zodpovědná a čistotná a bude o můj byt pečovat, jako kdyby byl její vlastní. Nabízím seriózní jednání, přátelský přístup a diskrétnost v době mé přítomnosti.

V případě dotazů mne kontaktujte.

Property Characteristics

Listing ID213417
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space58
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.