Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 46 m² bez realitkyLamačova, Prague - Hlubočepy

Lamačova, Prague - HlubočepyEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 4,236


Pronajmu pěkný slunečný byt na Praze 5 v Lamačově ulici, plně vybavený, v posledním - 7. patře na dlouhodobý pronájem. Byt je po rekonstrukci a velmi dobře udržován. Satelit, wifi připojení, plně vybavená kuchyňská linka, nábytek zn. Ikea, zděné jádro (koupelna po rekonstrukci s velkým sprchovým koutem), sklep. Výborná dostupnost na Smíchov, Anděl i do centra Prahy (max 20 minut), v blízkosti tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí, výborné zázemí (nákupní centrum, poliklinika, fitness centrum, aqua centrum) a nedaleko Prokopské údolí. Byt k dispozici od 1.11.2012. Pouze pro nekuřáky, zvířata nejsou povolena, podmínkou je vlastní pojištění odpovědnosti za škodu.

Lease of a very nice sunny appartment in Prague 5 in Lamacova street, fully equiped, in the last floor - 7th for a long-term lease. The appartment is after a reconstruction and very well maintained. Satelite, wifi connection, fully equiped kitchen unit, Ikea cabinets, bricked bathroom with a big shower, own cellar. A very good accessibility to Smichov, Andel and city centre (max 20 minutes). In the neighbourhood the Chaplinovo namesti tram station, great facilities (shopping centre, health care facility, fitness centre, aqua centre) and closely the Prokop valley. The appartment is available from 1st November 2012. Only for non-smokers, no animals allowed, own insurance of responsibility for a damage is conditional.

Property Characteristics

Listing ID213110
Layout2 bedroom
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space46
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.