Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1027 m² bez realitkyRaabova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský Region

Raabova, Benátky nad Jizerou - Nové Benátky, Středočeský Region
PriceCZK 1,950,000


 Parcela na nádherném místě se stavebním povolením, projektem a souhlasem ČEZ na 10kWp solární elektrárnu. Orientovaná na jihovýchod s krásným výhledem do krajiny. Je situovaná nad řekou Jizerou a je z poloviny svažitá. Příjezd z ulice, kde z druhé strany je nová zástavba. Inženýrské sítě na pozemku. Hrubé terénní úpravy na základy hotovy včetně geologického posouzení. Posouzení na radon bez nálezu. Do Prahy po dálnici 27 km, do Ml. Boleslavi 20 km.

 Parcel of land on a beautiful spot with a building permit, and approval of the project CEZ 10kWp solar power. Orientated to SE with a beautiful view of the landscape. It is situated above the river Jizera and is declining. Coming from the street, where on the other side are a new building. Utilities on the site. Gross landscaping is finished, including the basics of geological assessment. The assessment of the radon. To Prague on highway 27 km to Mlada Boleslav 20 km.

Property Characteristics

Listing ID21302
OwnershipPersonal
Floor space1,027
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.