Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 30 m² bez realitkyMájovková, Prague - Pitkovice

Májovková, Prague - PitkoviceEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Pronájem 1+kk (cca 30m2) v Praze 10 v Pitkovicích s terasou 12m2 s orientací na Z. BJ se nachází v posledním (3.patře) novostavby bytového domu z roku 2010. Bez vytahu. Disponuje kuchyňskou linkou, automatickou pračkou, moderní koupelnou se sprchovym koutem. K bytu patri vlastní sklep. Vysokorychlostní internetové připojení od T-Systems. Veškerá občanská vybavenost v nedaleké Uhřiněvsi (2 min autem), v blízkosti obchodní cetrum Čestlice (2 min autem), zastávka autousu (5 min pěšky od BD), metro Háje 10 min autobusem, D1 (3 min autem). Klidná vilová čtvrť plná zeleně (dendrologická zahrada, Průhonický park).

I offer to rent an appartment 1+kk (approx. 30 sqm) in Prague 10 - Pitkovice with teracce (12sqm)orientated on west. Flat is situated in last 3th foor. It is fully equipped included kitchen, bathroom, wasching maching. Fast internet connection is also available. Flat has own cellar. Bus station is 5 minutes by walk, 10 minutes by bus to Háje metro station. Business centrum Čestlice is approx. 2 km far away and you can find all services are in near Uhříněvsi. Very calm and green place in garden suburb. ( dendrological garden , park of Průhonice).

Property Characteristics

Listing ID211955
LayoutSmall studio
Floor3
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.