Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 32 m² without real estatezverinova, Brno - Černovice, Jihomoravský Region

zverinova, Brno - Černovice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Service chargesCZK 2,500


Dobry den,

nabizim k pronajmu byt 1+kk v centru Brna na ulici Zderadova 2, který je k nastěhování k 1.3.2016, nebo po domluve mozno i jine datum. Byt je hned u zastavky Krenova a nachazi se v nove budove Zderad. Naproti je obchod Billa a vyborna restaurace Masny ruzek na menicka.

Byt je s vyhledem na reku. Nemovitost je vzdalena od hlavniho brnenskeho dopravniho uzlu- Hl. nadrazi jen dve zastavky salinou,pesky okolo 10 minut. I tak je vsak byt s vyhledem na reku, zasazenou do zelene, ktera je idelani pro prochazky s pejskem.

V byte je kuchynsky kout s jidelnim barem, skrin, pracka, novy sporak s troubou, nova moderni lednička/na jedné fotce nedopatřením foto staré ledničky/. Dale je v byte kozeny rozkladaci gauc a v prdedsini velka skrin a vesak na bundy atd. Dale pak moderni koupelna se sprchovym koutem a nova pracka. Po domluve je mozne nechat v byte postel, ci jiny nabytek. V byte jsou vedeny drevene podlahy v barve svetle hnede ladici s kuchyni. K bytu nalezi spolecny prostor pro ulozeni kol,...Parkovani v okoli budovy neni problem.

Byt je idelani pro maldeho pracujiciho, ci pracujici par, ktery si chce uzit ruch mesta a vyuzivat dostupnost MHD, obchodu,restauraci,. Podminka je, aby zajemce byl pracujici, nejlepe na dobu neurcitou.

Akceptuji zvirata.Najem je stanoven na 6000 plus inkaso 2500.

Požaduji vratnou kauci ve výši 8500kč.

V pripade jakehokoliv dotazu prosim o kontakt na mail.Pokud se jedna o prohlidku bytu,prosim o kontakt na telefoni cislo 725308167.Moznost domluvy po WhatsApp.

Prohlidky mozne ve vecernich hodinach po 17,00.

REALITKY PROSIM NEKONTAKTOVAT

Byt volny od 1.3.2016,nebo po domluve.

Property Characteristics

Listing ID21189
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha32
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.